Pekarska industrija „AS-Braća Stanković“ kupila pogon „Futoška pekara“

Bez autora
Jun 18 2014

Pekarska industrija „AS-Braća Stanković“ kupila je pogon „Futoška pekara“ iz Novog Sada i time dodatno proširila proizvodne kapacitete. Hleb i peciva firme „AS“ prave se i u pogonima u Begaljici, „Pekari Kikinda“, „Gradskoj pekari Šabac“ i u „Žitostigu Požarevac“. Proširenje pogona ne završavamo ovim kupovinama. U planu nam je dalje širenje i otvaranje novih radnih mesta. Cilj nam je da do kraja godine zaposlimo još 75 radnika i dostignemo dnevnu proizvodnju od 200.000 pekarskih jedinica, istakao je Dragan Stanković, predsednik društva i vlasnik Pekarske industrije „AS-Braća Stanković“.

Pekarska industrija „AS-Braća Stanković“ kupila pogon „Futoška pekara“Pekarska industrija „AS-Braća Stanković“ kupila je pogon „Futoška pekara“ iz Novog Sada i time dodatno proširila proizvodne kapacitete.

Hleb i peciva firme „AS“ prave se i u pogonima u Begaljici, „Pekari Kikinda“, „Gradskoj pekari Šabac“ i u „Žitostigu Požarevac“.

- Proširenje pogona ne završavamo ovim kupovinama. U planu nam je dalje širenje i otvaranje novih radnih mesta. Cilj nam je da do kraja godine zaposlimo još 75 radnika i dostignemo dnevnu proizvodnju od 200.000 pekarskih jedinica - istakao je Dragan Stanković, predsednik društva i vlasnik Pekarske industrije „AS-Braća Stanković“.

Prema njegovim rečima, potrošače očekuju nova iznenađenja u vidu osam novih vrsta hleba i deset vrsta peciva.

Među brojnim pekarskim proizvodima koji dolaze iz ove kompanije najpoznatiji su Vitas hleb, Kikindska štrudla i Beli linijski hleb „Sava“.

Svi proizvodi sa potpisom „AS-Braća Stanković“ mogu se naći u maloprodajnim lancima Idea, Maxi, Aman, Nikola Dendić d.o.o, Gomex, Kastrum, Angropromet transkom i Trend.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik